Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest site pentru a plasa comenzi online. Utilizarea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos.

Website-ul www.ayb.ro este administrat de catre AFV SOLUTION SRL, societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J40/11799/2023, CUI: 48392855, cu sediul social in Bucuresti sector 6, Str. Splaiul Independentei, Nr.202 B, camera 42, Capital Social: 200 LEI, tel: +40.756.569.412.

Administratorul site-ului www.ayb.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termene si Conditii va rugam sa ne apelati la numarul de telefon: +40.756.569.412. (luni-vineri, intre orele 09:00 – 18:00).

 1. Definitii

  • Vanzator – AFV SOLUTION SRL.
  • Utilizator – orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.ayb.ro
  • Document – prezentele Termeni si Conditii
  • Site – domeniul www.ayb.ro si subdomeniile acestuia.
  • Continut – reprezinta toate informatiile, materialele si elementele disponibile pe site-ul nostru, inclusiv textele, imagini, videoclipuri, grafice si fisiere audio.

Acesta cuprinde, dar nu se limiteaza la:

– Informatiile afisate pe paginile web, inclusiv textele, imagini, videoclipuri, grafice si fisiere audio.
– Continutul oricarui e-mail trimis catre cumparatori de catre vanzator prin mijloace electronice sau alte forme de comunicare disponibile.
– Orice informatii comunicate de catre angajati/colaboratori ai vanzatorului catre cumparatori, prin intermediul datelor de contact furnizate sau altfel.
– Informatii legate de bunurile, serviciile si tarifele practicate de vanzator intr-un anumit interval de timp.
– Date referitoare la vanzator sau alte informatii privilegiate in legatura cu acesta.

Aceste informatii, considerate continutul site-ului, sunt puse la dispozitie utilizatorilor pentru a oferi informatii complete si relevante despre produsele, serviciile și activitatile site-ului.

  • Review – reprezinta evaluarea si opinia exprimata de un utilizator/client cu privire la un produs, serviciu sau experienta oferita pe site. Prin intermediul unui review, se poate impartasi feedback-ul si se pot furniza informatii relevante altor potentiali clienti sau utilizatori. Review-urile pot contine experiente personale, evaluarea calitatii, aspecte pozitive sau negative si alte detalii.
  • Serviciu – se refera la serviciul de comert electronic oferit exclusiv pe portiunile publice disponibile ale ayb.ro, prin intermediul caruia Clientul are posibilitatea de a incheia contracte pentru produse folosind exclusiv mijloace electronice, inclusiv alte forme de comunicare la distanta, precum comunicarea telefonica.
  • Contract – reprezinta acordul incheiat la distanta intre vanzator si cumparator, fara ca acestia sa fie prezenti fizic in acelasi loc si în acelasi timp. Conform definitiei cuprinse in Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistiisi consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul. Durata contractului reprezinta 14 zile calendaristice de la data intrarii Clientului in posesia produselor.
  • Newsletterul/Alerta –  reprezinta un instrument de comunicare electronic periodic prin care www.ayb.ro informeaza clientii despre produse, servicii si/sau promotii desfasurate intr-un anumit interval de timp. Prin abonarea la newsletterul/alerta, clientii beneficiaza de actualizari si oferte exclusive. Este important sa retineti ca newsletterul/alerta nu implica nicio obligatie din partea ayb.ro cu privire la informatiile continute in acesta. Clientii au posibilitatea sa se dezaboneze in orice moment de la primirea newsletterului/alertei prin intermediul optiunilor disponibile sau prin contactarea directa cu noi.

2. Politica de Vanzare Online

2.1 Informatii despre Produse si Servicii

ayb.ro se angajeaza sa furnizeze informatii complete, precise si actualizate despre produsele si serviciile oferite. Aceste informatii includ caracteristicile, preturile, disponibilitatea, termenii de livrare si politica de returnare.

ayb.ro depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea si acuratetea informatiilor prezentate pe site. Cu toate acestea, pot exista unele situatii cand aceste informatii contin: erori umane de operare, fotografii cu caracter informativ ce pot prezenta specificatii sau accesorii care nu sunt incluse in configuratii standard, specificatii ce au fost modificate fara notificare de producatori etc.

2.2 Plata si Facturare

Preturile produselor afisate pe site-ul www.ayb.ro sunt exprimate in lei si nu includ TVA, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Preturile produselor pot fi revizuite periodic si pot suferi modificari in functie de variatiile de costuri, promotii sau alti factori relevanti. Cu toate acestea, pretul afisat in momentul plasarii comenzii este valabil si nu va fi modificat pentru comanda respectiva.

In cazul in care apare o eroare de pret in timpul procesului de comanda, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a notifica Cumparatorul in legatura cu eroarea respectiva. Cumparatorul va avea optiunea de a plasa din nou comanda la pretul corect sau de a solicita rambursarea integrala a sumei platite in cazul in care plata a fost deja efectuata.

Plata produselor se poate efectua prin metodele de plata acceptate de ayb.ro, inclusiv cardul bancar, transferul bancar sau alte metode specifice. Cumparatorul va selecta metoda de plata preferata in timpul procesului de finalizare a comenzii.

In cazul platii cu cardul bancar, ayb.ro colaboreaza cu procesatori de plati securizati pentru a asigura confidentialitatea si securitatea datelor de plata.

Toate comenzile plasate pe site-ul www.ayb.ro vor fi insotite de o factura fiscala emisa de AFV SOLUTION SRL, conform legislatiei fiscale in vigoare.

Factura fiscala va fi emisa pe baza informatiilor furnizate de Cumparator in momentul plasarii comenzii, inclusiv datele de facturare si metoda de plata selectata.

Cumparatorul are obligatia de a furniza informatii corecte si complete pentru facturare, inclusiv datele de contact, adresa de facturare si alte detalii solicitate in procesul de comanda.

In cazul platii prin transfer bancar, Cumparatorul are obligatia de a efectua plata in termenul specificat pe factura, utilizand detaliile de plata furnizate de Vanzator in confirmarea comenzii. Produsele comandate vor fi livrate dupa confirmarea platii de catre institutia bancara.

In situatia in care Cumparatorul intampina dificultati in efectuarea platii sau necesita informatii suplimentare cu privire la facturare si plata, este recomandat sa contacteze serviciul de relatii cu clientii ayb.ro pentru asistenta si suport.

3. Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.ayb.ro, inclusiv textele, imagini, logo-uri, grafice si continut multimedia, sunt proprietatea AFV SOLUTION SRL si a furnizorilor sai, astfel continutul este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea 8/1996). Companiei ii revin toate drepturile obtinute in mod direct sau indirect asupra Continutului, inclusiv prin licente de utilizare si/sau publicare.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul nu are permisiunea de a copia, distribui, publica, transfera catre terte parti, modifica si/sau altera, utiliza, conecta, expune sau include Continutul in alt context decat cel original intentionat de AFV SOLUTION SRL fara acordul scris al acesteia.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise prin prezentele Termeni si Conditii este strict interzisa.

Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-Comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

Pentru eventuale reclamatii legate de drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa ne transmiteti un email pe adresa [email protected]

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, care este inclusa in acest document.

5. Politica de cookies

Va rugam sa parcurgeti Politica de cookies care este inclusa in acest document.

6. Litigiile

Orice litigiu, conflict, neintelegere sau reclamatie rezultata din sau in legatura cu acest site sau cu termenii si conditiile sale va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor competente.

In cazul in care apare un litigiu intre Client si Vanzator, ambele parti vor depune eforturi rezonabile pentru a rezolva disputa pe cale amiabila inainte de a recurge la procedurile judiciare.

In cazul in care litigiul nu poate fi rezolvat pe cale amiabila, partile vor fi supuse legii in conformitate cu regulile si procedurile  aplicabile.

In timpul litigiului, termenii si conditiile acestui site vor ramane in vigoare si trebuie respectate de catre ambele parti.

Contul utilizatorului

Daca utilizati site-ul www.ayb.ro, sunteti responsabil de actualizarea, pastrarea confidentialitatii si protectia datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Aveti in mod direct responsabilitatea de a restrictiona accesul altor persoane la computerul sau dispozitivul pe care il utilizati pentru accesarea contului de pe ayb.ro.

Va rugam sa fiti constient ca sunteti singurul responsabil de securitatea si confidentialitatea contului dumneavoastra si a datelor personale asociate acestuia. Va recomandam sa luati masuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat la contul dumneavoastra si sa utilizati o parola puternica pe care sa nu o dezvaluiti altor persoane. Este recomandat sa folositi o combinatie de caractere alfanumerice, litere mari si mici, precum si simboluri pentru a crea o parola sigura.

7. Politica de securitate

Orice incercare de a accesa fara drept datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.ayb.ro, precum si orice actiune care vizeaza sa afecteze in mod negativ performanta serverului pe care ruleaza site-ul www.ayb.ro, va fi considerata o incalcare grava a politicii noastre de securitate si protectie a datelor.

Ne angajam sa protejam confidentialitatea si integritatea datelor personale ale utilizatorilor nostri si sa asiguram un mediu sigur de utilizare a site-ului www.ayb.ro. Orice tentativa de fraudare, hacking, acces neautorizat sau orice alta activitate ilegala in legatura cu datele personale sau sistemul nostru informatic va fi tratata cu maxima seriozitate.

Dorim sa subliniem faptul ca astfel de actiuni sunt ilegale si pot avea consecinte legale severe. In cazul in care identificam sau avem suspiciuni rezonabile cu privire la astfel de incercari de fraudare sau acces neautorizat, vom coopera cu autoritatile competente si vom initia actiunile legale necesare pentru protejarea intereselor noastre si ale utilizatorilor nostri.