Servicii Profesionale de creare site web

Creare Site Web

La ayb, de specializam in crearea de site-uri web care nu doar arata extraordinar, dar si functioneaza impecabil. Suntem o echipa pasionati de web design, dedicata transformarii fiecarei viziuni intr-o prezenta online remarcabila.
Expertiza noastra cuprinde utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniu web design, precum HTML5, CSS3, JavaScript, PHP si MySQL, cream site-uri web captivante si functionale care sa se evidentieze in mediul online competitiv.

Fiecare site web incepe cu o analiza profunda a obiectivelor de afaceri, urmata de design si creare site web, asigurand ca fiecare site web este optimizat pentru performanta. Serviciile noastre de web design includ, de la crearea site-ului web pana la lansare si suport continuu.

Alege ayb pentru o colaborare in care fiecare detaliu conteaza si unde fiecare site web este o poveste de succes.

Servicii profesionale de creare site web

Ne ocupam de crearea site-urilor web de la A la Z, oferind solutii personalizate de creare site web care sa raspunda nevoilor si obiectivelor fiecarui client. Fiecare site web dezvoltat de noi este adaptat nevoilor si obiectivelor dumneavoastra. Aplicam cele mai recente tehnologii si cele mai bune practici din industrie pentru a asigura ca site-ul tau este modern, functional si optimizat pentru performanta si SEO.
 • Design Responsive
 • Usor de administrat
 • Optimizat SEO
 • Suport tehnic asigurat

Pret Creare Site Web

Pretul pentru crearea unui site web incepe de la 300 euro, fara TVA, si poate varia in functie de complexitatea si functionalitatile dorite.

Pentru a primi o oferta personalizata si pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastra, va incurajam sa ne trimiteti o cerere de contact. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa va ofere consultanta si sa va ghideze pe parcursul intregului proces de dezvoltare a site-ului web.

Etape Creare Site Web

Creare site web este un proces complex si important pentru orice afacere sau proiect online. De la conceptie la lansare, fiecare pas trebuie urmarit cu atentie pentru a asigura un rezultat final de succes. In cele ce urmeaza, vom explora etapele cheie ale procesului de creare site web, oferind o viziune generala asupra fiecarei etape si a importantei sale in realizare site web eficient si functional.
icon

Analiza si Planificare:

In aceasta etapa, ne concentram pe intelegerea nevoilor si obiectivelor afacerii dumneavoastra, identificand publicul tinta si competitorii. Cream un plan detaliat care sa stabileasca structura, functionalitatile si continutul site-ului.

icon

Design:

Echipa noastra de design creeaza o schema vizuala a site-ului web, incluzand elementele de branding, navigare si aspect estetic. Modelele sunt create pentru a permite revizuirea si feedback-ul inainte de dezvoltarea efectiva.

icon

Dezvoltare:

In aceasta etapa, codul si functionalitatile site-ului sunt dezvoltate si implementate conform planului stabilit in etapa de planificare. Se integreaza continutul si se testeaza functionalitatea generala a site-ului.

Icon seo

Testare si Optimizare:

Site-ul este supus unor teste riguroase pentru a identifica si remedia orice erori sau probleme de functionare. Se optimizeaza performanta, se asigura compatibilitatea cu diverse browsere si dispozitive, si se implementeaza masuri de securitate.

Lansare si Promovare:

Dupa finalizarea testelor si aprobarea finala, site-ul este lansat oficial. Se implementeaza strategii de promovare pentru a creste vizibilitatea si traficul catre site, incluzand optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si campanii de marketing online.

Casti

Suport si Intretinere:

Colaborarea noastra nu se opreste odata cu lansarea site-ului. Oferim suport continuu si intretinere pentru a asigura ca site-ul dumneavoastra ramane actualizat si functional pe termen lung, incluzand actualizari de continut, intretinere tehnica si monitorizare a performantei.

Servicii creare site web pentru diverse domenii

Indiferent de industria din care faceti parte, suntem aici sa va ajutam sa va evidentiati si sa va consolidati prezenta online.

Imobiliare

Turism & Calatorii

Carti

Educatie

Masina

Transport

Grafice

Business

eCommerce

Gamepad

Game

Inima

Medical

Finante

Restaurant

Hotel

Hotel

Ciocanel de Avocat

Juridic

Avantaje Creare Site Web

Crearea unui site web reprezinta o investitie esentiala in prezenta online a afacerii tale, oferind numeroase beneficii si avantaje importante. Iata cateva dintre acestea:

Accesibilitate Globala:

Un site web iti ofera acces la o audienta globala, permitandu-ti sa atingi potentiali clienti din intreaga lume, indiferent de locatie sau fus orar.

Reclama Continua:

Site-ul web functioneaza ca o platforma de publicitate non-stop, oferind informatii despre afacerea ta si serviciile tale 24/7.

Promovare Eficienta:

Prin intermediul unui site web, poti promova produsele si serviciile tale intr-un mod mai eficient, utilizand tehnici de marketing online precum SEO, PPC si social media marketing.

Credibilitate si Profesionalism:

Un site web bine conceput si profesional confera afacerii tale o imagine de incredere si profesionalism in ochii clientilor si potentialilor parteneri de afaceri.

Analize si Monitorizare:

Cu ajutorul unui site web, poti monitoriza si analiza comportamentul vizitatorilor tai, ceea ce iti ofera o perspectiva valoroasa asupra nevoilor si preferintelor lor.

Costuri Reduse:

Crearea si intretinerea unui site web sunt adesea mai economice decat alte canale de marketing si publicitate traditionale, precum publicitatea tiparita sau radio/TV.

Extindere Afacerii:

Un site web poate contribui la extinderea afacerii tale, oferind posibilitatea de a vinde produse si servicii online, atragand noi clienti si generand venituri suplimentare.

Adaptabilitate si Flexibilitate:

Cu un site web, ai posibilitatea sa iti ajustezi si sa iti actualizezi continutul si ofertele in timp real, in functie de schimbarile din piata sau feedback-ul clientilor.

Concurenta Imbunatatita:

Intr-o era digitala, prezenta online este esentiala pentru a ramane competitiv in industria ta. Un site web de calitate iti poate oferi un avantaj semnificativ fata de concurenta ta.

Interactiune Cu Clientii:

Un site web ofera posibilitatea de a interactiona direct cu clientii, fie prin intermediul formularelor de contact, chat-urilor live sau sectiunilor de comentarii si recenzii.

Intrebari Frecvente
(FAQ)

Nu ai gasit raspuns la intrebarea ta ?

1. Ce presupune serviciul creare site web?

Serviciul Creare site web reprezinta un proces complex care implica proiectarea si implementarea unei interfete online care sa ofere o experienta pozitiva utilizatorilor si sa indeplineasca obiectivele afacerii sau ale individului. Acest proces presupune:

 • Planificare si Analiza: Identificarea obiectivelor si a publicului tinta, precum si stabilirea structurii si a functionalitatilor necesare.
 • Design Grafic si Experienta Utilizator (UX/UI): Crearea unui aspect vizual atractiv si a unei experiente de utilizare intuitive si placute.
 • Dezvoltare si Programare: Implementarea designului si functionalitatilor in cod, folosind limbaje de programare precum HTML, CSS si JavaScript.
 • Optimizare SEO: Asigurarea unei prezente cat mai bune in rezultatele motoarelor de cautare, utilizand diverse strategii si tehnici SEO.
 • Testare si Lansare: Testarea site-ului pentru identificarea si remedierea erorilor sau problemelor de functionare, urmata de lansarea oficiala.
 • Suport si Intretinere: Asigurarea functionarii optime a site-ului pe termen lung prin actualizari regulate si monitorizare a performantei.

In final, crearea unui site web nu este doar o simpla constructie online, ci o investitie strategica in prezenta si succesul online al afacerii sau al individului. Este un proces continuu care necesita atentie si dedicare pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a ramane relevant intr-un mediu digital in continua schimbare

2. Ce tip de site web exista?

Exista mai multe tipuri de site-uri web, inclusiv site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, site-uri de afaceri, portofolii, site-uri de rezervari, platforme de e-learning si landing pages. Alegerea tipului potrivit de site web depinde de obiectivele si nevoile specifice ale proiectului sau afacerii, precum si de publicul tinta si strategia de marketing.

3. De ce as avea nevoie de serviciul creare site web?

Creatia unui site web poate fi esentiala din mai multe motive:

 • Vizibilitate Online: Un site web ofera o prezenta online permanenta pentru afacerea dvs., permitand clientilor sa va gaseasca si sa afle despre produsele si serviciile oferite.
 • Credibilitate: Un site web bine conceput si actualizat confera credibilitate afacerii dvs. si creeaza incredere in ochii clientilor si potentialilor parteneri de afaceri.
 • Marketing Eficient: Un site web poate fi un instrument puternic de marketing, permitand promovarea produselor si serviciilor, atragerea de noi clienti si fidelizarea celor existenti.
 • Concurenta: In mediul de afaceri actual, prezenta online devine din ce in ce mai importanta pentru a ramane competitiv in fata altor companii din industrie.
 • Accesibilitate Globala: Prin intermediul internetului, un site web va permite sa atingeti un public global, deschizand noi oportunitati de afaceri si extindere a pietei.
 • Comunicare Eficienta: Un site web poate fi folosit pentru a comunica eficient cu clientii, pentru a raspunde intrebarilor lor si pentru a oferi suport in timp real.

In concluzie, crearea unui site web este esentiala pentru cresterea si succesul afacerii dvs., oferindu-va o platforma centrala pentru a va prezenta si a interactiona cu publicul dumneavoastra

4. Cum functioneaza procesul de creare site web de prezentare cu ayb?

Procesul nostru de creare a unui site de prezentare incepe cu o discutie detaliata pentru a intelege nevoile si obiectivele dumneavoastra specifice. Apoi, echipa noastra de experti in design si dezvoltare web va crea un concept personalizat si va dezvolta continutul si functionalitatile necesare. Va vom implica in fiecare etapa a procesului, asigurandu-ne ca rezultatul final corespunde asteptarilor dumneavoastra si ca reflecta identitatea si valorile brandului dumneavoastra.

5. Ce fel de caracteristici pot avea un site web?

Site-urile web pot fi configurate cu o varietate de caracteristici pentru a indeplini nevoile si obiectivele dumneavoastra specifice.

Acestea pot include, dar nu se limiteaza la:

 • Pagini de prezentare a serviciilor sau produselor, cu descrieri detaliate si imagini atractive.
 • Galerii foto si video pentru a evidentia produsele, serviciile sau proiectele anterioare.
 • Formulare de contact sau de solicitare de oferta pentru a facilita interactiunea cu vizitatorii site-ului.
 • Sectiuni de blog pentru a impartasi continut util si relevant pentru publicul dumneavoastra.
 • Integrare cu retelele sociale pentru a promova prezenta dumneavoastra online si a facilita partajarea continutului.

Aceste caracteristici sunt doar cateva exemple, iar echipa noastra va poate ajuta sa identificati si sa implementati cele mai potrivite functionalitati pentru site-ul dumneavoastra web.

6. Cum poate fi optimizata experienta utilizatorului in timpul navigarii pe un site web de prezentare?

Ne angajam sa oferim o experienta de navigare optima pe site web prin intermediul unui proces atent de Web Design & Web Development, cu accent pe UX/UI Design:

 • Design Responsiv si Atragator: Ne asiguram ca site-ul nostru are un design responsiv si atragator, adaptat pentru diverse dispozitive, de la smartphone-uri la desktop-uri, pentru a oferi o experienta placuta si accesibila pentru toti utilizatorii.
 • Navigare Intuitiva si Eficienta: Prioritizam o structura de navigare intuitiva si eficienta, utilizand meniuri clare si usor de urmarit, pentru a facilita gasirea rapida a informatiilor de catre utilizatori.
 • Performanta si Viteza de Incarcare: Ne preocupam de performanta si viteza de incarcare a site-ului, optimizand dimensiunea fisierelor, folosind tehnici de caching si comprimand imaginile pentru a asigura o experienta de navigare fluida si rapida.
 • Continut de Calitate si Relevanta: Livram continut de inalta calitate, pertinent si atragator, cu titluri clare si imagini de calitate, pentru a mentine interesul si angajamentul utilizatorilor.
 • Interactivitate si Angajament: Integram elemente interactive si functionalitati care sa incurajeze interactiunea si angajamentul utilizatorilor, cum ar fi sondaje, formulare de contact si chat-uri live.
 • UX/UI Design: Ne asiguram ca UX (User Experience) si UI (User Interface) sunt coezive si imbinate armonios, pentru a oferi o experienta de utilizare placuta si eficienta.
 • Testare si Imbunatatiri Continue: Efectuam teste periodice de utilizabilitate si monitorizam comportamentul utilizatorilor pentru a identifica punctele slabe si a implementa imbunatatiri constante, asigurandu-ne ca oferim cea mai buna experienta posibila in Web Design & Development si UX/UI Design

7. Pret creare site web?

Costurile pentru creare site web de prezentare pot varia in functie de complexitatea proiectului si de cerintele specifice ale afacerii tale. Pentru a primi o estimare personalizata, contacteaza-ne pentru a discuta mai multe despre nevoile tale si pentru a primi o oferta detaliata despre creare site web.

8. Care platforma de CMS ar fi cea mai potrivita?

In alegerea unei platforme de gestionare a continutului (CMS) pentru creare site web, este esential sa se examineze caracteristicile si beneficiile diferitelor optiuni disponibile. Cateva exemple de CMS-uri populare si aspectele lor cheie includ:

 • WordPress: Cunoscut pentru usurinta de utilizare si flexibilitatea sa, WordPress ofera o gama larga de teme si module suplimentare pentru personalizarea site-ului. Este ideal pentru orice site web de prezentare de orice dimensiune si complexitate, de la bloguri personale pana la magazine online si site web de afaceri.
 • Magento: Specializat in comert electronic, Magento este o alegere excelenta pentru magazinele online si site-urile care necesita functionalitati avansate de e-commerce, precum gestionarea inventarului, procesarea platilor si administrarea comenzilor.
 • Drupal: Cu un accent pe securitate si scalabilitate, Drupal este potrivit pentru creare site web complex si robust, cum ar fi portaluri de stiri, site-uri guvernamentale si platforme de e-learning. Este preferat de dezvoltatorii care cauta un CMS puternic si flexibil.
 • Joomla: Joomla este un CMS intermediar intre WordPress si Drupal, oferind un echilibru intre usurinta de utilizare si functionalitati avansate. Este ideal pentru un site web de prezentare de dimensiuni medii si pentru proiecte care necesita mai multa flexibilitate decat WordPress.
 • Shopify: Ca solutie completa de comert electronic, Shopify este perfect pentru antreprenorii si afacerile mici care doresc sa inceapa rapid si usor un magazin online. Oferea o gama larga de teme si aplicatii pentru a personaliza si extinde functionalitatile magazinului online.

Alegerea CMS-ului potrivit depinde de obiectivele, nevoile si nivelul de experienta al utilizatorului, precum si de cerintele specifice ale proiectului sau afacerii. Este recomandabil sa se efectueze o cercetare si o evaluare atenta a fiecarei optiuni inainte de a lua o decizie finala.

9. Cat dureaza serviciul creare site web?

Timpul necesar pentru creare site web de prezentare poate varia in functie de complexitatea proiectului, de cerintele specifice si de colaborarea cu clientul. In general, lucram rapid si eficient pentru a finaliza proiectul intr-un timp rezonabil, tinand cont totodata de calitatea si atentia la detalii. Vom stabili un plan de lucru clar si vom tine comunicarea deschisa pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura ca proiectul se desfasoara in mod eficient si ca rezultatul final intalneste si depaseste asteptarile dumneavoastra.

10. Cum va diferentiati de alte agentii de web design in ceea ce priveste serviciile de creare a site web de prezentare?

La ayb, ne distingem prin abordarea noastra personalizata si centrata pe client, calitatea exceptionala a serviciilor noastre si angajamentul nostru fata de satisfactia clientilor. Cu o echipa de specialisti experimentati si pasionati in web design, suntem dedicati sa oferim solutii inovatoare si eficiente pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de afaceri.

Home » creare-site-web