Totul Intr-un Singur Loc

Implementare BaseLinker

BaseLinker este o solutie e-commerce inovatoare destinata centralizarii si automatizarii proceselor de gestionare a comenzilor si stocurilor pentru afacerile online. Aceasta faciliteaza integrarea eficienta a diferitelor platforme de vanzari si a diverselor canale de marketing, permitand antreprenorilor sa isi administreze operatiunile dintr-o singura interfata intuitiva.
  • 60+ Magazine online
  • 130+ Companii de transport
  • 160+ Integrari Marketplace
  • 40+ Sisteme de contabilitate

De ce sa Integrezi BaseLinker alaturi de echipa ayb

Alegerea partenerului potrivit pentru implementarea BaseLinker cu afacerea online este esentiala pentru a asigura o tranzitie fara probleme si o utilizare eficienta a platformei. Compania ayb se distinge prin expertiza sa vasta si angajamentul fata de excelenta, oferind solutii personalizate care raspund nevoilor specifice ale afacerii tale in mediul ecommerce.

Printr-o abordare orientata spre client si o intelegere profunda a dinamicii pietei, ayb garanteaza o implementare de succes, care maximizeaza beneficiile utilizarii BaseLinker.

Magazine Online

60 +

Integram Magazine online precum: WooCommerce, Gomag, PrestaShop, Shopify, CS-Cart etc.

Marketplace-uri

160 +

Integram Marketplace-uri precum: eMag Marketplace, Cel, OLX, Okazii, Amazon, Allegro etc.

Companii de transport

130 +

Integram Companii de Transport precum: Sameday, FanCourier, DHL, DPD, GLS etc.

Sisteme de contabilitate

40 +

Integram Sisteme de contabilitate precum: SmartBill, Oblio, FGO, Zoho, Xero etc.

Suntem Parteneri BaseLinker

Incepand cu 2024, ayb a devenit partener oficial BaseLinker, consolidandu-si pozitia ca lider in furnizarea de solutii integrate pentru gestionarea eficienta a comertului electronic. Alegerea echipei ayb pentru integrarea Baselinker aduce multiple beneficii, datorita expertizei noastre si angajamentului de a oferi solutii personalizate care raspund nevoilor specifice ale afacerii tale.

Prin parteneriatul nostru cu BaseLinker, clientii vor avea acces la o solutie completa si flexibila pentru optimizarea operatiunilor lor de comert electronic. In plus, echipa noastra de experti ofera suport si consultanta specializata pentru a asigura o integrare fara probleme si o experienta de utilizare optima.

Imagine integrare baselinker prin ayb.

O multime de beneficii intr-o singura platforma

BaseLinker reprezinta solutia unica pentru afacerile din comertul electronic, oferind o multitudine de beneficii consolidate intr-un singur loc. Aceasta platforma integrata permite gestionarea eficienta a intregului proces de vanzare online, adaptata atat pentru mediul B2B, cat si pentru cel B2C.
Indiferent de platformele de vanzare online pe care le folosesti, BaseLinker se integreaza perfect, asigurandu-ti o experienta fluida si eficienta. Cu o singura platforma care gestioneaza multiple aspecte ale afacerii tale de comert electronic, timpul si efortul necesare pentru administrare sunt reduse semnificativ, permitandu-ti sa te concentrezi mai mult pe dezvoltarea afacerii tale.
Icon

Marketplace

Managerul Marketplace din BaseLinker simplifica procesul de listare a produselor din diverse surse, precum magazine, wholesale-uri sau sisteme ERP. Cu setari rapide si usor de configurat, poti gestiona toate ofertele dintr-un singur panou de control, indiferent de platforma de vanzare utilizata. BaseLinker asigura sincronizarea automata a stocurilor si preturilor pe multiple platforme de marketplace si poate incheia ofertele automat in anumite conditii.

Haine in Cutie.

Produse

BaseLinker ofera o platforma integrata pentru gestionarea eficienta a vanzarilor online, centralizand toate canalele de vanzare intr-un singur loc. Cu functii ERP, WMS si PIM, platforma permite gestionarea usoara a sortimentului de produse, inclusiv controlul inventarului, preturilor si emiterea facturilor. Importul rapid de produse si listarea directa pe marketplace-uri faciliteaza procesul de vanzare, iar posibilitatea de a conecta mai multe depozite si de a incepe rapid vanzarea in strainatate completeaza pachetul de servicii oferit de BaseLinker.

Grafice

Preturi

Automatizarea preturilor in BaseLinker permite adaptarea rapida a acestora la schimbarile din piata. Functia de recalculare automata ajusteaza preturile in functie de evolutia preturilor altor furnizori, economisind timp si resurse. Puteti stabili reguli pentru modificarea preturilor si nu mai trebuie sa actualizati manual fiecare lista. De asemenea, sistemul va protejeaza marjele, crescand automat preturile produselor atunci cand ofertele altora devin mai scumpe sau se epuizeaza.

Imagine care ilustreaza o banda cu produse ambalate.

Comenzi

BaseLinker aduce toate canalele de vanzare intr-un singur loc accesibil, permitandu-ti sa gestionezi cu usurinta comenzile din diverse surse, inclusiv marketplace-uri, magazine online, comenzi telefonice sau directe. Astfel, procesul de gestionare a vanzarilor online devine simplu si eficient, oferindu-ti o perspectiva completa si unificata asupra activitatii tale comerciale.

Cutii

Transport

Managementul transporturilor in BaseLinker concentreaza intregul proces de expediere intr-un singur loc. Integrand mai multi operatori de transport, platforma permite trimiterea facila a coletelor fara a fi nevoie sa te conectezi la mai multe conturi. Notificarile automate tin clientii informati cu privire la statusul expedierilor lor, iar sistemul gestioneaza comunicarea AWB-ului catre marketplace-uri si magazine, facilitand procesul de expediere.

Puzzle

BaseLinker Connect

BaseLinker Connect simplifica parteneriatele B2B, facilitand conexiunea cu clienti noi si furnizori. Platforma permite transferul automat al informatiilor despre comenzi si produse, eliminand nevoia de schimb de sute de e-mailuri si fisiere. Astfel, timpul de procesare a comenzilor este redus, iar plasarea rapida a comenzilor wholesale devine posibila.

Functionalitati BaseLinker

Manager Produse

BaseLinker Product Manager este o solutie avansata care integreaza functii ERP, WMS si PIM, permitand administrarea centralizata a produselor. Acest instrument eficientizeaza conectarea si sincronizarea depozitelor, automatizeaza generarea documentelor de stoc si faciliteaza listarea produselor pe diverse marketplace-uri. De asemenea, ofera functionalitati pentru ajustarea dinamica a preturilor, traducerea detaliilor produselor pentru vanzari internationale si gestionarea variantelor si pachetelor de produse. BaseLinker centralizeaza toate procesele legate de gestionarea produselor, economisind timp si resurse si optimizand performanta operationala a afacerii tale.
Manager Produs Platforma BaseLinker
Manager Comenzi Baselinker

Manager Comenzi

BaseLinker Manager Comenzi centralizeaza vanzarile din multiple platforme marketplace si magazine online intr-un singur loc, permitand gestionarea eficienta a comenzilor, facturarea, imprimarea AWB-urilor si notificarea automata a clientilor. Automatizeaza procesele, inclusiv trimiterea comenzilor catre ERP, sincronizarea stocurilor si generarea documentelor necesare. Cu Asistentul de ambalare si aplicatia BaseLinker Caller, optimizati procesarea comenzilor si imbunatatiti comunicarea cu clientii. Sistemul cloud asigura accesibilitate si securitate, iar API-ul permite integrarea cu alte sisteme externe, facilitand gestionarea completa a comenzilor si stocurilor.

Manager Marketplace

BaseLinker permite listarea simplificata a produselor pe peste 130 de marketplace-uri, inclusiv Amazon, eBay, eMAG si Etsy. Gestioneaza comenzile in mod centralizat, sincronizeaza preturile si stocurile automat si ofera control complet asupra ofertelor, inclusiv modificari bulk si relistari automate. Integreaza ERP-ul pentru transferul comenzilor si utilizeaza sabloane personalizate pentru listari rapide. BaseLinker faciliteaza gestionarea licitatiilor si importul ofertelor existente, oferind o solutie eficienta pentru vanzatori.
Manager Marketplace Baselinker
Manager Transport BaseLinker

Managementul Transporturilor

BaseLinker Order Manager iti permite sa gestionezi expeditiile dintr-un singur loc, fara a te conecta separat la panoul fiecarui curier. Integreaza zeci de curieri si brokeri de transport, permitandu-ti sa creezi expedieri individuale sau in bulk, cu optiuni automate pentru AWB-uri si borderouri. Sistemul informeaza automat clientii despre statusul livrarii si trimite numerele de urmarire catre marketplace si magazin. Folosind sabloane pentru dimensiuni si greutati, procesezi rapid comenzile, iar API-ul flexibil permite integrarea usoara cu diverse sisteme externe.

Intrebari Frecvente
(FAQ)

Nu ai gasit raspuns la intrebarea ta ?

1.  Ce presupune procesul de implementare a solutiei Baselinker?

Procesul de implementare implica configurarea si personalizarea platformei in functie de nevoile specifice ale afacerii tale.

2. Cat timp dureaza implementarea ?

Durata implementarii poate varia in functie de complexitatea afacerii tale si de cerintele specifice. Cu toate acestea, ne straduim sa asiguram un proces eficient si rapid, iar timpul de implementare poate fi discutat in detaliu in functie de particularitatile fiecarui proiect.

3. Care sunt resursele necesare pentru implementarea Baselinker?

Pentru asta ai nevoie de acces la datele si informatii despre produse, stocuri, si configurarile platformelor de vanzare online pe care le utilizezi.

4. Este necesara o pregatire speciala pentru utilizarea platformei BaseLinker?

Echipa noastra ofera suport si training specializat pentru utilizarea platformei BaseLinker. Cu toate acestea, este util sa ai cunostinte de baza despre operatiunile tale de comert electronic si despre platformele pe care le utilizezi.

5. Pot integra BaseLinker cu platformele mele de vanzare online existente?

Da, BaseLinker este proiectat pentru a fi integrat cu diverse platforme de vanzare online, inclusiv Magento, WooCommerce, Shopify, si multe altele. Echipa noastra poate asigura integrarea cu platformele existente ale afacerii tale.

6. Este securitatea datelor mele garantata?

Da, securitatea datelor este o prioritate pentru noi. Implementam masuri stricte de securitate si respectam cele mai ridicate standarde in protejarea confidentialitatii si securitatii datelor clientilor nostri.

7. Care sunt costurile implicate in implementarea si utilizarea solutiei Baselinker?

Costurile pot varia in functie de nevoile specifice ale afacerii si de pachetul de servicii ales. Pentru informatii detaliate despre costuri, te rugam sa ne contactezi pentru a discuta cerintele si a primi o oferta personalizata.

8. Ce suport oferiti dupa finalizarea implementarii?

Dupa finalizarea implementarii, echipa noastra ramane la dispozitia ta pentru a oferi suport continuu si asistenta in utilizarea si optimizarea solutiei Baselinker. Poti conta pe noi pentru orice intrebari sau solicitari ulterioare.

9. Pot traduce descrierea si titlul produsului in mai multe limbi direct din Platforma BaseLinker?

Da, BaseLinker iti permite sa traduci descrierea si titlul produsului in mai multe limbi direct din platforma. Utilizand functiile integrate, poti traduce rapid si eficient toate informatiile necesare pentru a vinde pe pietele internationale. Aceasta functionalitate te ajuta sa economisesti timp si sa asiguri consistenta si calitatea traducerilor pentru toate produsele tale.

10. Se poate seta un pret specific pentru fiecare canal de vanzare?

Da, BaseLinker iti ofera flexibilitatea de a seta un pret specific pentru fiecare canal de vanzare. Poti personaliza preturile pentru diferitele piete si canale de vanzare pentru a maximiza profiturile si pentru a raspunde cerintelor si preferintelor clientilor din diverse regiuni sau platforme. Aceasta functionalitate iti permite sa gestionezi eficient strategiile de preturi si sa optimizezi performanta vanzarilor tale pe diferitele canale.

11. Daca am deja produsele listate pe un marketplace, pot sa le sincronizez cu Baselinker?

Da, poti sa sincronizezi produsele deja listate pe un marketplace cu BaseLinker. BaseLinker ofera optiuni de import pentru a aduce produsele deja listate pe diverse platforme de vanzare in sistemul sau. Astfel, poti integra produsele existente in baza ta de date BaseLinker, beneficiind de functionalitatile sale extinse de gestionare a produselor, comenzilor si a transporturilor. Aceasta simplifica procesul de gestionare a inventarului si de sincronizare a informatiilor intre diferitele canale de vanzare.

12. Este posifil sa sincronizezi datele de stocuri din programul de facturare cu Baselinker si sa le actualizeze in toate canalele de vanzare?

Da, este posibil sa sincronizezi datele de stocuri din programul tau de facturare cu BaseLinker si sa le actualizezi in toate canalele de vanzare. BaseLinker ofera integrari si functionalitati extinse pentru a permite acest lucru. Prin intermediul integrarilor cu diferite programe de facturare sau ERP-uri, poti sincroniza stocurile din sistemul tau de facturare cu BaseLinker. Apoi, BaseLinker va actualiza automat stocurile pe toate canalele de vanzare conectate, asigurand o gestionare eficienta a inventarului si evitand discrepantele de stocuri intre platforme.

Cariera

Impreuna putem construi viitorul si sa ne dezvoltam ca experti in ecommerce.

Home » Implementare si integrare BaseLinker pentru magazine online