• Analiza nevoilor afacerii dumneavoastra in contextul crearii site-ului web

Incepem procesul de creare a site-ului web printr-o consultare, ne dorim sa intelegem in profunzime natura afacerii in contextul online-ului: industria in care activati, publicul tinta si obiectivele pe care doriti sa le atingeti cu noul site.

 •  Definirea obiectivelor specifice pentru site-ul web

In timpul consultarii initiale, stabilim impreuna obiectivele clare ale site-ului web pe care il vom crea . Aceste obiective pot include cresterea vizibilitatii online, generarea de lead-uri calificate, cresterea vanzarilor sau imbunatatirea experientei utilizatorilor. Nevoile si obiectivele dumneavoastra vor sta la baza intregului proces de dezvoltare a site-ului.

 •  Identificarea cerintelor specifice ale proiectului de creare a site-ului web

Impreuna, identificam cerintele specifice ale proiectului dumneavoastra de creare a site-ului web. Discutam despre functionalitatile necesare, structura site-ului, integrarile cu alte platforme si alte aspecte tehnice esentiale pentru a ne asigura ca site-ul va satisface nevoile si asteptarile dumneavoastra.

 •  Analiza bugetului si resurselor disponibile pentru crearea site-ului web

In cadrul consultarii initiale, analizam bugetul disponibil pentru proiect si resursele pe care le aveti la dispozitie. Aceasta analiza ne va ajuta sa stabilim o solutie care sa se incadreze in limitele bugetare si de timp ale afacerii dumneavoastra, asigurandu-ne ca oferim o solutie eficienta si rentabila pentru crearea site-ului web.

 • Crearea unei strategii personalizate pentru dezvoltarea site-ului web

Pe baza informatiilor obtinute in timpul consultarii initiale, cream o strategie personalizata si adaptata nevoilor si obiectivelor afacerii dumneavoastra in ceea ce priveste crearea site-ului web. Aceasta strategie va oferi un cadru clar pentru toate etapele urmatoare ale procesului de dezvoltare a site-ului si va asigura ca proiectul este aliniat cu obiectivele dumneavoastra de afaceri.

 • Crearea conceptului

Echipa noastra de designeri va incepe procesul prin crearea unui concept de design care sa reflecte identitatea si valorile afacerii dumneavoastra. Acest concept va include elemente precum paleta de culori, tipografia, imagini si structura generala a site-ului.

 • Dezvoltarea structurii site-ului

Pe baza conceptului de design, vom dezvolta structura si navigatia site-ului web. Vom defini paginile principale, ierarhia acestora si fluxul de navigare pentru a oferi utilizatorilor o experienta de utilizare intuitiva si placuta.

 • Implementarea functionalitatilor si caracteristicilor

Echipa noastra de dezvoltatori va incepe lucrul la implementarea functionalitatilor si caracteristicilor necesare pentru site-ul web. Acestea ar putea include formulare de contact, integrari cu platforme de social media, functionalitati de e-commerce si altele, in functie de cerintele proiectului.

 • Optimizarea pentru dispozitive mobile si experienta responsive

Site-ul web va fi dezvoltat pentru a fi complet responsive, adaptandu-se automat la diferite dimensiuni de ecran, de la desktop la tablete si smartphone-uri. Aceasta va asigura o experienta uniforma pentru utilizatori, indiferent de dispozitivul folosit.

 • Testarea

Inainte de lansarea oficiala, vom efectua teste riguroase pentru a ne asigura ca site-ul web functioneaza corect si ca toate functionalitatile sunt in parametrii normali. Orice probleme sau bug-uri identificate vor fi rezolvate inainte de lansare.

 •  Lansarea si suport continuu

Dupa ce site-ul web a fost testat si a primit aprobarea dumneavoastra, il vom lansa oficial. Desi lansarea este un moment important, suportul nostru nu se opreste aici. Vom oferi suport continuu pentru intretinerea si actualizarea site-ului in viitor, pentru a ne asigura ca functioneaza la capacitate maxima.

 • Implementarea instrumentelor de analiza si monitorizare a performantei

Putem implementa instrumente de analiza web precum Google Analytics pentru a monitoriza performanta site-ului web. Aceste instrumente ne vor oferi date valoroase despre traficul site-ului, comportamentul utilizatorilor etc.

 • Analiza datelor si identificarea oportunitatilor de imbunatatire

Bazandu-ne pe datele colectate, vom analiza performanta site-ului web si vom identifica oportunitatile de imbunatatire. Ca parte a acestui serviciu suplimentar, vom oferi recomandari si strategii pentru optimizarea site-ului web in functie de obiectivele dumneavoastra.

 • Ajustarea si optimizarea continua a site-ului web

Pe baza analizei noastre, vom face ajustari si optimizari continue la site-ul web pentru a imbunatati performanta si rezultatele. Acest serviciu suplimentar ne permite sa ramanem angajati in optimizarea continua a site-ului web pentru a asigura ca acesta ramane relevant si eficient pe termen lung.

 • Testarea si experimentarea

Vom efectua teste A/B si alte experimente pentru a evalua eficacitatea diferitelor modificari si optimizari aduse site-ului web. Aceste teste ne vor ajuta sa intelegem mai bine preferintele utilizatorilor si sa luam decizii informate pentru imbunatatirea continua a site-ului.

 • Raportarea si comunicarea rezultatelor

Vom furniza rapoarte periodice despre performanta site-ului web si rezultatele optimizarilor noastre. Ca parte a acestui serviciu aditional, veti beneficia de o comunicare constanta si transparenta despre evolutia proiectului si despre rezultatele obtinute.